Disclaimer

De website www.deservies.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Daily Essential Servies NL. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Daily Essential Servies NL.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Daily Essential Servies NL op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Daily Essential Servies wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Daily Essential Servies NL behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.
 
De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Niet alle producten zijn online te verkrijgen. Vragen over de inhoud van de Verlanglijst kunnen helaas niet door ons beantwoord worden.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op www.deservies.nl. 
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. 
Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen. 
 
Copyright
 
Copyright © 2013 Daily Essential Servies NL
 
Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Daily Essential Servies NL en/of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is uitdrukkelijk verboden tekst of afbeeldingen van deze website te kopiëren, te verveelvoudigen en/of openbaar te maken voor commerciële doeleinden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Daily Essential Servies NL en/of haar licentiegevers, is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van haar merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.
 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Per e-mail:
klantenservice@deservies.nl

Schriftelijk:
Daily Essential Servies NL
Postbus 347
8250 AH Dronten
Nederland
 
Newsletter Subscription

Ons servies kopen?

✓ Voor 13:00 besteld, morgen in huis

✓ Niet goed, geld terug

Gratis bezorging vanaf € 45,-

✓ Gratis afhalen in Dronten

✓ 14 dagen zichttermijn

✓ Breed assortiment servies

✓ Bezorging met PostNL of DPD €5,49

Webshop keurmerk certificaat

✓ Veilig betalen met vele betaalopties

✓ Klantenservice met kennis en liefde

Kiyoh.nl webshop reviews ★★☆

Beslist.nl webshop reviews ★★☆

Contact

Altijd via e-mail bereikbaar:
klantenservice@deservies.nl

Love ons op Facebook

Meld je aan en ontvang een kortingscode!

* E-mailadres:

* Voornaam: